MammaWOD starttaa lokakuussa!

MammaWOD on CrossFit-tunti jonne voi tulla oman lapsen kanssa treenaamaan. Tunti on pääasiassa tarkoitettu äideille, joilla on sylivauva, tai odottaville äideille, mutta myös isät voivat osallistua.

Tunnilla sovelletaan saliohjelmaa hiljattain synnyttäneille äideille sopivaksi ja treenit tehdään rauhassa kehoa kuunnellen. Myös lasten läsnäolo tunnilla vaikuttaa tekemiseen. Välillä voidaan jumpata yhdessä lapsen kanssa. Jos sinulla on CrossFit-on ramp käymättä, ei huolta. Voit käydä on rampin ja opetella perusliikkeitä pikkuhiljaa mammaWOD:ien yhteydessä.

Lue lisää odotusajasta ja CrossFit-treeneistä:

CrossFit and Pregnant 

MammaWOD alkaa virallisesti lokakuussa. Treenivuoro on tiistaisin klo 11-12:00. Ilmoittaudu mukaan täällä . Jos haluat aloittaa treenailut jo syyskuussa ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.

050 371 9930 / crossfittuusula(at)gmail.com

 

CrossFit Tuusula
Isonkivenkuja 2 E
04350 Tuusula

Tervetuloa!

0

Painonnostokerho alkaa!

CrossFit Tuusulan painonnostokerho aloittaa toimintansa lokakuussa. Painonnostokerhossa treenataan painonnostotekniikoita, tempausta ja työntöä, sekä niiden apuliikkeitä.

Treenivuoroja on kolme kertaa viikossa:

Tiistai klo 16:30-17:30

Keskiviikko klo 11-noin 12:00

Lauantai klo 12:15-noin 13:30

Painonnostokerho on avoin kaikille. Treeneihin voi tulla 1-3 kertaa viikossa. Salin jäsenille, joilla on voimassa oleva toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai 12-kk sopimus, kerhon kk-maksu on 26 eur/kk jäsenmaksun lisäksi. Hintaan sisältyy ovikoodi, joka toimii salin ollessa kiinni arkisin klo 21:00-16:00 ja viikonloppuisin klo 12-18:00.  CrossFit Tuusulan kisaryhmän jäsenille painonnostokerhon treenit sisältyvät kisaryhmämaksuun. Jos sinulla on CrossFit Tuusulassa voimassa oleva jäsensopimus, varaa paikka kerhoon ottamalla yhteyttä emaililla crossfittuusula(at)gmail.com

Muille Painonnostokerhon jäsenmaksu on 48 eur / kk. Ovikoodi sisältyy hintaan ja salia voi käyttää omatoimiseen treeniin vastaavasti arkisin klo 21:00-16:00 ja viikonloppuisin klo 12-18:00. CrossFit-tuntien aikana arki-iltapäivisin klo 16:00-20:30 ja lauantaisin klo 9-12:00 painonnostokerholaiset eivät ole oikeutettuja treenaamaan salilla. Kerhon jäsensopimus on toistaiseksivoimassa oleva ja sen voi irtisanoa koska haluaa, mutta kuitenkin ennen kuun vaihdetta. Muuten sopimus jatkuu automaattisesti seuraavassa kuussa. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa jäsensopimusta mutta haluat mukaan painonnostokerhoon, varaa paikkasi täällä!

Jäsenyyden voi ottaa esim. oppiakseen perusnostotekniikoita  tai sitten sitouta voi pidemmällä aikavälillä tavoitteellisempaan treenaamiseen. Treeneissä tehdään niitä varten suunniteltua ohjelmaa. Ohjelmaa voidaan muokata jokaiselle treenaajalle juuri hänen tavoitteitaan tukevaksi. Halutessaan kerholaiset voivat myös ottaa oman henkilökohtaisesti suunnitellun painonnosto-ohjelman (3-4 treeniä/ viikko) hinta kerholaisille 30 eur.

Painonnostokerhoon ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Treenejä vetää CrossFit Tuusulan päävalmentaja Sanni Sjöblom.

Treenipaikkana on CrossFit Tuusulan boxi, Isonkivenkuja 2 E, 04300 Tuusula

 

Treenivuorot alkaen 3.10.2018

 • Tiistaisin klo 16:30
 • Keskiviikkoisin klo 11:00
 • Launataisin klo 12:00

Treenivuoroihin voi tulla muutoksia satunnaisesti kisamatkojen, lomien yms. takia. Mikäli mahdollista, korvaavia vuoroja pidetään torstaisin klo 17:00-18:00. Lomakausia ovat Tuusulan alueiden koulujen lomakaudet (syys-, joulu-, talvi-, pääsiäis-, sekä kesäloma)

Hinnat: 

 • Salin jäsenille 26 Eur/kk normaalin jäsenmaksun lisäksi
 • Muut 48 Eur / kk (toistaiseksivoimassa oleva)
 • Hinta sisältää ovikoodin jolla voi treenata salilla

Kysy lisää! crossfittuusula(at)gmail.com / 050 371 9930

 

-Sanni

 

0

Korkeanpaikan leirillä Sierra Nevadassa

28.9.-2.10 pääsimme vierailemaan Sierra Nevadan korkean paikan harjoituskeskuksessa Espanjassa. CrossFit Tuusulasta matkaan lähti kolmipäinen ryhmä, valmentaja Sanni Pisto sekä urheilijat Minna Oinonen ja Tanja Mäntyvaara. Matka tehtiin ennenkaikkea tutustumis- ja oppimismielessä, mutta jatkossa saatamme järjestää myös tavoitteellisempia harjoitusleirejä kohteeseen.

C.A.R. Sierra Nevada  sijaitsee 2320 metrin korkeudessa noin tunnin ajomatkan päässä Granadasta. Keskus on rakennettu vuosina 1992 ja 1995. Keskuksessa on monipuoliset treenimahdollisuudet mm. uinti- ja rataharjoitteluun. Myös voimaharjoitteluun on varattu hyvin tilaa.

Sierra Nevadan huipulla

Sopeutumista korkean paikan harjoitteluun seurattiin seuraavasti:

Hengitys-ja verenkiertoelimistön sopeutuminen: Happisaturaatio sormesta

Hengitys- ja verenkiertoelimistön palautuminen: Firstbeat ja ortostaattinen syke

Hermostollinen palautuminen: esikevennetty hyppy

Nesteytys: aamupainon seuranta

Optimaalisesti korkeanpaikan leirillä oleillaan yli kolme viikkoa, jolloin myös leireilyn vaikutukset ovat pidempikestoistia. Lyhyellä aikavälillä voi saada myös pientä hyötyä nopeasti leireilyn jälkeen merenpinnan tasolla tapahtuviin suorituksiin.

Sierra Nevadan rinteillä

 

 

Alla Tanjan kokemuksia leireilystä:

Korkeanpaikan leiri oli minulle aivan uutta. Jännitin jo etukäteen, miten kroppa reagoi oleskeluun 2320 metrin korkeudessa. Saapumispäivänä meille kerrottiin, että ensimmäisinä päivinä treenit pitää tehdä kevyesti, koska vuoristotautiin sairastuminen niin korkealla on hyvin mahdollista, jos aloittaa treenit liian kovaa. Ensimmäisenä päivänä kävimme vain ulkona kävelemässä ja sekin puuskututti mukavasti. Tuntui, että ei millään saanut tarpeeksi happea, vaikka vain käveli. Portaiden nousu oli pahinta. Vettä piti juoda todella paljon, koska korkealla vettä haihtuu nopeammin. Päänsärky vaivasi minua useamman päivän, mikä on kuulemma normaalia. Toisena päivänä pääsimme jo hieman treenin makuun. Aamulla kyykkyjä ja vauhtipunnerrusta ja illalla mukava wod, jossa juoksua sisäradalla, leukoja, punnerruksia ja ilmakyykkyjä. Juoksu tuntui pahimmalta, koska happi ei kulkenut kunnolla ja syke ei meinannut tasaantua levon aikana. Kolmantena päivänä aamulla teimme painonnostotreenin ja illalla saimme juoksutekniikkavalmennusta. Uusia tekniikoita muistellen teimme mäkivetoja, jotka olivat minulle koko viikon kovin treeni. Tuntui että sydän pomppaa rinnasta ulos! Päivällä laskeuduimme muutamaksi tunniksi merenpinnan tasolle. Siellä huomasi selvästi, miten helppoa oli hengittää ja sykettä ei saanut millään ylös. Illalla kokeilin kylmä- ja kuumahoitoa vesialtaissa. Tuntui, että jalat olivat heti palautuneemmat hoidon jälkeen. Neljäntenä päivänä kiipesimme melkein 3500 metrin korkeuteen. Matkaan meni monta tuntia ja olimme niin väsyneitä, että emme treenanneet enää illalla. Viimeisenä päivänä teimme vielä treenin, jossa teimme takakyykkyä ja penkkipunnerrusta. Tankoihin oli sidottu kiihtyvyysanturit, jotka ilmoittivat heti, jos kyykky/punnerrusvoima heikkeni. Tämä treeni tehtiin siis todella räjähtävästi! Korkeanpaikan leiri oli upea kokemus. Sai keskittyä pelkästään treeniin ja syömiseen (täysihoito kuului pakettiin). Ensi kerralla haluan olla ylhäällä vähintään viikon.”

pituushyppyjä kuntosalissa

0

Syyskuun On Rampit ja ilmainen kokeilutunti

CrossFit on monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. CrossFit-treenit aloittaaksesi on käytävä ensin CrossFit-on ramp tai alkeiskurssi. Syyskuussa järjestettäviä alkeiskursseja ovat:

Viikonloppualkeiskurssi 23-24.9. + treeniaikaa lokakuun  loppuun saakka

Iltapäiväalkeiskurssi 25.9.-28.9. + treeniaikaa lokakuun loppuun saakka

On ramppien hinta on 98 euroa ja niihin sisältyy aina vähintään 3 viikkoa ilmaista treeniaikaa. Tämän jälkeen treenejä voi jatkaa eri sopimusmuodoilla joista löydät tietoa täällä

7.9. klo 17-18:00 järjestetään ilmainen kokeilutunti boxilla, jonne kaikki halukkaat voivat tulla kokeilemaan lajia. Ilmottaudu mukaan täällä

 

TERVETULOA!

 

T. Sanni ja koko salin väki

.

0

10-13 vuotiaille nuorille yksi treenivuoro lisää

Järjestämme vielä yhden treenivuoron / viikko 10-13 vuotiaille lapsille kovan kysynnän vuoksi. Treenivuoro on tiistaisin klo 18:30-19:30 ja ensimmäinen treenikerta on tiistai 15.8.

Treenivuorot ovat varattavissa nyt.

Maksu 1 kk kerrallaan 

Maksu koko syyskausi kerrallaan 

 

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.

 

Lue CrossFit Kidsien treeneistä lisää täältä 

 

Kysymykset sähköpostilla: crossfittuusula(at)gmail.com

Kysymykset puhelimella: 050 3719930 / Sanni

0

Alkeiskursseja ja kokeilutunteja

CrossFit Tuusulassa pyörähtävät alkeiskurssit käyntiin Elokuun aikana. Elokuussa ja Syyskuussa tarjolla on viikonloppualkeiskursseja seuraavasti:

Elokuu: 12-13.8. klo 13-16:00 

Syyskuu: 23-24.9. klo 12-15:00 ja 13-16:00 

Syyskuussa on tarjolla myös aamualkeiskurssi, jonka treeniajat ovat

5.9, 6.9 ja 8.9. klo 7-8:15 (75 min kerrallaan).

Syyskuulle on tulossa myös arki-alkeiskurssi. Päivämäärät tarkentuvat vielä.

Olemme tiputtaneet alkeiskurssien hintaa pysyvästi, sillä moni on kokenut CrossFit-alkeiskurssit melko hintaviksi. Haluamme kuitenkin että yhä useampi pystyy aloittamaan tämän uuden harrastuksen ja pääsee mukaan! Nykyään kaikki alkeiskurssimme maksavat 93 euroa. Koitamme lisäksi sisällyttää kurssiin vähintään 3 viikkoa ilmaista treeniaikaa, jotta pystyt rauhassa tutustumaan ja kokemaan lajin treenaamisen.

Jos mietit uskaltaako vaiko eikö aloittaa CrossFit, tule ainakin kokeilemaan. Seuraava ilmainen kokeilutunti pidetään 3.8. klo 17-18:00. Ilmottaudu mukaan täältä. 

 

 

0

CrossFit Kidsien treenit alkavat 14.8. Ryhmät täyttyvät nopeasti.

CrossFit Kidsit syyskaudella

CrossFit Kidsien syyskausi 2017 starttaa 14.8. 3-6v ja 7-9v lapsille on tarjolla 1 treenivuoro (60 min, 3-6 v 30 min treeniä ja 30 min leikkiä) 10-13v kaksi treenivuoroa ja 14-16v voivat treenata kolme kertaa viikossa. Myös 13v nuoret voivat osallistua perjantain treeneihin isompien kanssa jos haluavat kolmannen treenikerran. Tarpeen ja kysynnän mukaan tunteja voidaan koittaa saada lisää. Tarkemmat treeniajat löytyvät alla olevasta taulukosta.

 

 

Mikäli kaikkiin treeneihin ei ole mahdollista osallistua esimerkiksi muiden harrastusten vuoksi, on mahdollista osallistua treeneihin vain kerran tai kaksi kertaa viikossa, ja maksaa niistä. Jos lapsi tai nuori haluaa panostaa CrossFittiin, kannattaa treenata kolmesti viikossa. Lisäksi on hyvä liikkua runsaasti myös muulla vapaa-ajalla.

Kaikkien yhden tai 12-15 vuotiaiden osalta kaksi kertaa viikossa treenaavien on sovittava minä tarjolla olevista viikonpäivistä haluavat treenata ja näihin treenipäiviin on hyvä sitoutua. Poikkeuksista voidaan kuitenkin aina sopia erikseen. Yksittäisen treenikerran ryhmäkoko on maksimissaan 10 lasta tai nuorta.

Olemme ottaneet aikataulun suunnittelussa huomioon koulujen lomaviikot. Lomaviikoilla ei ole treenejä, eikä niitä laskuteta.  Vähintään viikon mittaiset katkokset treeneistä vaikuttavat laskutukseen, ja ne ovat tasattu kaikkien kuukausien kesken laskutuksen helpottamiseksi. 2016 syyskaudella laskutuskuukausia on 4 ja kaikki laskut ovat saman suuruisia (myös joulukuu, vaikka jää vajaaksi kuukaudeksi treenivuorojen suhteen).

Kuten viimevuonnakin, CrossFit Kidseihin sitoudutaan aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Laskutuksen voi hoitaa kuukausittain tai yhden kauden kerrallaan. Kuukausilaskutukseen joudumme lisäämään käsittelykuluja 2 euroa / lasku.

 

 

Kidsien treeniajat

Ma Ti Ke To Pe  La & su
 10-13v 17:30-18:30

(TÄYNNÄ)

 Toukat 17:30-18:30

(Tilaa)

 7-9v 18:30-19:30 (Tilaa) Ei treenejä 10-13v 18:30-19:30

(TÄYNNÄ)

Ei treenejä 13-16v 17:30-18:30

(mahtuu 2)

Ei treenejä
14-16v 19:30-20:30

(mahtuu 2)

 10-13v 18:30-19:30

(Mahtuu 2)

 14-16v 19:30-20:30

(TÄYNNÄ)

 

Tärkeät päivämäärät

Syyskausi 14.8-20.12.2017 ja kevätkausi 8.1.-31.5.2018
Syysloma (ei treenejä) 16.–22.10.2017
Joululoma (ei treenejä)  21.12.2017–7.1.2017
Itsenäisyyspäivä – (ke) 6.12.2016 itsenäisyyspäivä
Pääsiäinen 30.4-2.5.2018Talviloma 19.–25.2.2018

 

Hinnasto

7246

Treenikerrat Syyskausi 2016 Kevätkausi 2017 Kuukausihinta Treenimäärä kevätkaudella Treenimäärä syyslukukaudella
3 kertaa viikossa 415 453  85/93 53 58
2 kertaa viikossa 353 382 73/78 39 39
1 kerta viikossa 233 256 43/53 18 20

*syys- ja talviloma, sekä joulu- ja tammikuun lomaviikot ovat huomioitu hinnoittelussa.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä!

 

Kids-koutsi Sanni
Puh: 050 3719930
email: sanni.pisto(at)gmail.com

Varaa paikkasi wodconnectista yläpuolella olevasta linkistä.

0

Legendat jatkavat treenejään syyskuussa! Jos olet ehtinyt eläkeikään, nyt on aika aloittaa CrossFit.

Tiesitkö, että korkeatehoinen harjoittelu (HIIT) sopii erittäin hyvin etenkin iäkkäämmille ihmisille? Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan  lyhytkestoinen tehotreeni vähentää  tehokkaasti solujen ikääntymistä etenkin iäkkäämmillä, yli 65-v ihmisillä. Kovatehoisen kestävyystreenin lisäksi CrossFit-treeneissä tehdään paljon myös voimaharjoittelua, jota pidetään tärkeänä osana ikääntyvien ihmisten harjoittelua.

Legendojen CrossFit-treeneissä harjoitellaan kyykkyä, leuanvetoa, maastavetoa, soutua, kahvakuulailua – kaikkea mitä CrossFit muutenkin pitää sisällään- muokattuna ja helpotettuna tarpeen mukaan. Kyykkyä voidaan esimerkiksi keventää kuminauhojen ja ohjaajan tuen avulla, leuanvetoa tehdään voimistelurenkailla jalat maassa tukien, soutu parantaa kestävyyttä ja verenkiertoelimistön toimintaa. Liikevalikoima on laaja ja joka ikinen liike on muokattavissa niin että se sopii kenelle tahansa. Tiesitkö, että jos avaimesi tippuvat maahan, ja nostat ne ylös, teet maastavedon, tai jos kompastut keittiössä, ja vedät itsesi ylös keittiön pöydän reunasta vetäen, teet samaa liikettä, mitä tekisit, kun treenaat leuanvetoa. Jopa sängystä tai tuolilta ylös nouseminen vaatii lihasvoimaa. Pidä huolta, että pärjäät kotonasi ja maailmalla, ja voit hyvin :).

CrossFitin suurin hienous piilee siinä, että se sopii aivan kaikille. Salimme on rakennettu niin, että siellä pystytään toteuttamaan vaikka minkälaisia treenejä kaiken kokoisille- ja ikäisille ihmisille. Viime keväänä aloitimme ensimmäistä kertaa eläkeikäisille suunnatun CrossFit-tunnin vetämisen ja treenejä jatketaan syyskuussa. Jo sitä ennen salillamme on pitkään treenannut väkeä ikähaarukalla 3-80v.

 

 

 • Tänä syksynä legendojen Treenivuoro on keskiviikkoisin klo 15:30-16:30.
 • Syyskauden 2017 ensimmäinen treenikerta on 6.9.
 • Joulutauolle mennään 20.12.2017 jälkeen.
 • Ensimmäiselle tunnille voi tulla kokeilemaan mutta pyydämme paikalle ajoissa (n. 15:00 ensimmäisellä kerralla)  jotta voimme katsoa esitiedot ensin läpi
 • Mukaan verkkarit, lenkkarit, T-paita tai muut vastaavat mukavat treenivaatteet ja vesipullo

.
Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään esitietolomake. Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan haluatko esitietolomakkeen paperiversiona lisätiedot-kohdassa. Tällöin tarvitsemme myös postitusosoitteen lomakkeen lähettämistä varten. Toivomme mukaan kaikenkuntoisia eläkeikään ehtineitä ihmisiä. Jos asia mietityttää ota yhteyttä! 050 371 9930 / crossfittuusula(at)gmail.com / Sanni
Hinta on 42 Eur/kk. Laskutus kuun alussa. Mukaan voi tulla koska vain itselle sopii jos ryhmä on järjestynyt.  Treenien vetämisestä vastaa Amanda Silver.Varaa paikkasi täältä

0

Kahden päivän BootCamp-leiri aikuisille 5-6.8.

Tervetuloa treenaamaan kovaa Bootcamp-leirille 5. ja 6.8.

Bootcamp on tehokasta toiminnallista liikuntaa joka sopii kaikille vähänkin liikuntaa harrastaneille. Molempina leiripäivinä tehdään kolme eri tyyppistä treeniä, joista kaksi on kuormittavampaa ja yksi palauttava. Jokainen treeni aloitetaan alkulämmittelyllä ja tekniikoiden läpikäymisellä. Treenit tehdään ryhmässä tai kiertoharjoitteluna. Osa treeneistä on myös voimailua, jolloin tekniikoiden opetteluun käytetään paljon aikaa.

 

Aikataulu:

La 5.8.
12:30 aloitus ja tutustuminen
13:00 Treeni 1. lämmittely, tekniikat ja toiminnallinen voimaharjoittelu
14:00 Tauko
14:15 palauttavaa liikuntaa
15:00 Treeni 2. lämmittely, tekniikat ja toiminnallinen kestävyysharjoittelu
16:00 lopetus

Su 6.8.
10:00 Treeni 3. Lämmittely, tekniikat, voima (maastaveto, kyykky)
klo 11:00 Evästauko
Klo 11:30 Treeni 4. lämmittely, tekniikat ja toiminnallinen treeni pienryhmissä
Klo 12:30 Kehonhuolto ja yleistä juttelua ja palautetta.

Leirin vetäjänä toimii liikunnan ohjaaja ja PT Amanda Silver ja jos osallistujia tulee suurempi määrä, mukaan vetämään tulee CrossFit Tuusulan päävalmentaja Sanni Pisto.

Leirin hinta on 98 Euroa. Leiri toteutuu jos osallistujia on vähintään 5. Maksimissaan leirille otetaan 16 osallistujaa. Paikan varaus on sitova ja sen voi perua vain erittäin hyvällä syyllä. Ilmottautumiset viimeistään 31.7. mennessä, jolloin kaikille paikan varanneille läheteään lasku osallistumisesta.

Kaikki alle 18 vuotiaat osallistujat ovat oikeutettuja CrossFit Tuusulan junioreiden ryhmävakuutukseen. Yli 18-vuotiailla on hyvä olla oma vakuutus voimassa.

Mukaan tarvitset vesipullon, treenivaatteita (ehkä vaihtovaatteita, t-paitaa, sukkaa tms.), pyyhe, sekä evästä niin että jaksat useamman tunnin putkeen.

Paikka: CrossFit Tuusula / Isonkivenkuja 2 E, 04300 Tuusula

Kysy lisää 050 371 9930 tai crossfittuusula(at)gmail.com

 

Varaa Paikka täältä 

 

0