CFT Tykki

CFT Tykki ry on huhtikuussa 2018 rekisteröity yhdistys, jonka toiminta-ajatus on edistää voimaurheilun harrastuneisuutta Tuusulan alueella. Yhdistys on Suomen painonnostoliiton jäsen ja siten hyväksytty järjestämään painonnostokisoja sekä seura-, piiri- kuin kansallisellakin tasolla. Yhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja kilpailemaan painonnostossa seuran edustajina. Yhdistyksen perustamisen takana ovat CrossFit Tuusulan aktiivit Sanni Sjöblom, Ulla Lappalainen, Tanja Mäntyvaara, Esa Salminen ja Titta Sillman.

VALMENNUS

CFT Tykin jäsenet harjoittelevat CF Tuusulan tiloissa boxin päävalmentajan Sannin punttikerhossa. CF Tuusulan tiloissa on hyvät edellytykset painonnoston harjoitteluun, mm. 5 erillistä painonnostolavaa ja varmasti riittävä määrä levytankoja ja painoja. Punttikerhon treenejä on kolmesti viikossa ja omaa harjoittelua voi tehdä tämän lisäksi boxin open gym –aikoina. Valmennusmaksu on erillään seuran jäsenmaksusta. Maksu on edullisempi CF Tuusulan tai Järvenpään kävijöille. Ota valmennukseen ilmoittautumisen ja maksun osalta yhteyttä Sanniin, p. 050-371 9930 tai e-mail crossfittuusula@gmail.com.

TOIMINTASUUNNITELMA

2018 Ensimmäisenä toimintavuotenaan CFT Tykin on tarkoitus järjestäytyä tulevien jäsentensä sekä Painonnostoliiton odotusten ja vaatimusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa yhdistystoiminnan hallinnon käynnistämistä, jäsenhankintaa, näkyvyyden lisäämistä, ensimmäisten tapahtumien järjestämistä sekä muiden jäseniä yhdistävien asioiden kehittämistä. Yhdistyksen hallituksen edustajista neljällä on oikeus toimia painonnostokilpailujen järjestämisessä edellytettävissä tehtävissä ja vuodelle onkin suunnitteille kaikille avoimet salikisat kesän 2018 loppuun sekä vuoden loppuun.

JÄSENEKSI

CFT Tykin vuoden 2018 jäsenmaksu on 50€. Jäsenenä saat tilastoitua painonnostokisojen tuloksesi Suomen painonnostoliiton rekisteriin CFT Tykin edustajana (kun kisan taso on vähintään piirikunnallinen). Huom! Valmennusmaksu maksetaan kuukausittain erikseen. Jäsenmaksu ja mahdollinen kilpailulisenssi maksetaan SuomiSport – palvelun kautta. Luo tunnus osoitteessa www.suomisport.fi ja maksa sisään kirjauduttuasi jäsenmaksu (ja mahdollinen kilpailulisenssi) CFT Tykki ry:lle CFT Tykki ry, Tiedote 1/2018 (ohjeet https://painonnosto.fi/sites/default/files/tiedostot/rekisteroityminen_ja_lisenssin_osto.pdf) . Seuran jäsenrekisteri pidetään Suomisportissa ja saamme tätä kautta kaikki tarvittavat tiedot jäsenistä rekisterin pitämistä varten. Tuleviin kisatapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa myös Suomisportin kautta. Seuramme toimintaa voi myös kannattaa osallistumatta aktiivisesti seuratoimintaan. Kannatusjäseniä toivomme tukemaan toimintamme käynnistämistä 30€:n verran. Kannatusjäsenet kuuluvat postituslistoillemme ja saavat siten kaiken infon ensimmäisten joukossa mikäli ilmoittavat maksun yhteydessä yhteystietonsa seuran sihteerille. Kannatusmaksun voi maksaa suoraan seuran tilille FI29 5092 0920 3864 87 (OP Järvenpää, saaja CFT Tykki ry). Viestikenttään pyydämme lisäämään maksajan nimen ja tiedon ”Kannatusjäsenmaksu”. TIEDOTUS Seuratoimintaan liittyvä info löytyy toistaiseksi julkinen Facebook –ryhmämme sekä jäsenille avoin Punttikerho Facebook-ryhmä. Laitathan nämä kanavat aktiiviseen seurantaan! Tiedotteet löytyvät tulostettuna myös CF Tuusulan ilmoitustaululta.

SEURAN HALLITUS

2018 Titta Sillman, pj, 045-6777010 titta.sillman@gmail.com Sanni Sjöblom, vpj Ulla Lappalainen, sihteeri Tanja Mäntyvaara, rahastonhoitaja Esa Salminen, pr

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!