Näin aloitat treenit CrossFit Tuusulassa

CrossFit on monipuolista toiminnallista harjoittelua, joka sopii kaikille.

262a9293-kopio
main-icon-3

01. Tule kokeilutunnille

Kokeilutunnilla koet, millaista CrossFit® on. Varaa paikka alla olevasta punaisesta painikkeesta. Kokeilutunti on myös ensimmäinen TekniikkaWOD-tuntisi. Voit kokeilla kolme kertaa maksutta!

main-icon-4

02. Valitse itsellesi sopiva jäsenyys

Kokeilutunnin jälkeen tiedät, onko CrossFit sinua varten. Tutustu jäsenyyksiimme hinnasto-sivulla.

Otamme sinuun yhteyttä pian kokeilutunnin jälkeen joko sähköpostilla tai soittamalla. Voimme keskustella tavoitteistasi ja toiveistasi puhelun aikana, ja päättää, mikä sopimus on sinua varten

main-icon-1

03. Aloita treenaaminen TekniikkaWOD-tunneilla

Käy aluksi ainakin kahdeksalla TekniikkaWOD-tunnilla omaan tahtiisi. Voit toki käydä myös pitempään. Siirry CrossFit-tunneille kun itse koet olevasi siihen valmis.

 

 

Aloita tänään, tunne olosi paremmaksi jo huomenna

CrossFit® on treenimenetelmä,  jossa tavoitteena on kehittää tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia. CrossFit® on mukaansa tempaavaa ja hauskaa, sekä erittäin kehittävää. Kaiken lisäksi se sopii kaiken tasoisille liikkujille! 

Tiedämme, että paikalle saapuminen on koko jutun vaikein osuus. Kun astut sisään boximme ovesta, me pidämme sinusta sen jälkeen huolen.

 Treenivaatteiksi sopivat alkutaipaleella trikoot tai shortist ja T-paita, sekä ne lenkkarit mitkä kaapista löytyvät.

262a0034-kopio

─ AT CrossFit Tuusula

Kuinka me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Skrollaile alas päin sivua niin pääset näkemään kuinka treenaamisesi tulee etenemään. 

 • Perusasiat kuntoon
 • Pääset sisälle meininkiin
 • Valmistaudu hikoilemaan
 • Jatka samaan malliin
 • Onnellisempi ja terveempi sinä
 • Perusasiat kuntoon Image

  Perusasiat kuntoon

  Perusasiat kuntoon

  Ensimmäisten treenien aikana opettelet perustekiikoita, tutustut valmentajiimme ja treenikavereihisi. Pääset tekemään CrossFit-treenejä, jotka sopivat sinun tasollesi. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta CrossFit-treeneistä, käy vähintään kahdeksalla TekniikkaWOD-tunnilla niin osaat jo varmasti jotain. 

 • Pääset sisälle meininkiin Image

  Pääset sisälle meininkiin

  Pääset sisälle meininkiin

  Juttele valmentajiemme kanssa tavoitteistasi, ja he neuvovat sinua eteenpäin. Käytyäsi kahdeksalla TekniikkaWOD-tunnilla, voit jo kokeilla muitakin CrossFit-tuntejamme Voit toki jatkaa perusasioiden hiomista edelleen TekniikkaWOD-tunneilla.

 • Valmistaudu hikoilemaan Image

  Valmistaudu hikoilemaan

  Valmistaudu hikoilemaan

  Osallistut treeneihin muun porukan mukana, koet millaista on kuulua yhteisöömme ja treenata saman henkisten ihmisten kanssa, kuin sinäkin olet. Alat saada uusia ystäviä ja samanahenkisiä treenikavereita! 

 • Jatka samaan malliin Image

  Jatka samaan malliin

  Jatka samaan malliin

  Saattaa olla, että lihaksesi ovat vähän arkoina, mutta se on tässä kohtaa vain hyvä asia. Kehosi alkaa tottua uuteen kuntoosi! Alussa näet muutoksia nopeasti, jopa kuukaudessa kehityt valtavasti. Seuraamme tekemistäsi ja varmistamme, että pysyt suunnitelmassasi. 

 • Onnellisempi ja terveempi sinä Image

  Onnellisempi ja terveempi sinä

  Onnellisempi ja terveempi sinä

  Pari kuukautta säännöllistä tekemistä, ja olet jo oppinut monta uutta asiaa, mitä et olisi uskonutkaan. Olet paljon voimakkaampi, nopeampi, kestävämpi, liikkuvampi ja urheilullisempi kuin ennen. Muista juhlia, kun saavutat merkkipaalujasi ja lyöt vanhoja ennätyksiäsi (me sanomme niitä PR:riksi ;))

Sinulla on oikeus kokea itsesi vahvaksi ja itsevarmaksi! 

CrossFit Tuusulassa me keskitymme pitkän tähtäimen tavoitteiden saavuttamiseen. 

Oli tavoitteenasi sitten pysyä mukana lastesi ja lastenlastesi tahdissa tai esitellä uutta uimapukuasi, tai vaikkapa kantaa itse omat ruokaostoksesi ilman apua, haluamme, että kuulut joukkoon. 

Meille huippukunto on yhteisöllisyyttä ja sitoutumista, kovaa työtä kestävien tulosten tekemiseen, joista voit olla ylpeä.