Joululahjakortti nyt 38€/2kk

CrossFit Tuusulan Joululahjakorttikampanja on  voimassa 6.12.-26.12. Voit ostaa itsellesi ja läheisellesi maailman parhaan joululahjan erittäin edullisesti 38€/2kk (normaalihinta 138€). Kursseja alkaa joka kuukausi eri ajoilla ja pituuksilla. Valitse vain omasi nettisivuiltamme.  Kampanjan ajan voit ilmoittautua suoraan kurssille mukaan kampanjahinnalla nettisivuiltamme.

Lahjakortti on voimassa 6kk. Lahjakorttilla saa paikan kurssilta ja sisältää seuraavan kuukauden normaaliharjoittelun kurssin jälkeen. Yhteensä noin 2kk harjoiteluaikaa.

Ilmoittautuminen sähköpostitse crossfittuusula@gmail.com , kun olet saanut lahjakortin. Kerro keneltä sait lahjakortin ja mille kurssille haluat ilmoittautua. Kursseja järjestetään joka kuukausi ja ne julkaistaan noin 2kk ennen niiden alkamista.

Mitä CrossFit on ja mitä kurssi sisältää

CrossFit on uusi ja innostava liikuntakonsepti. Harjoitukset tehdään aina valmentajan alaisuudessa ja jokainen tekniikka harjoitellaan huolella. Harjoitusympäristö tukee luonnollista liikkumista ja luo hyvät puitteet sosiaaliselle treenaamiselle, jossa kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on tärkeässä osassa. Näin saamme ympäristön, joka motivoi ja tukee hyvää harjoittelua ja luo pohjan pitkälle ja jatkuvalle harjoittelulle.

Kurssilla harjoitellaan olennaisimmat CrossFit-perusliikkeet joita ovat lämmittely ja liikkuvuus harjoitteet, voimistelun, painonnoston ja voimanoston alkeet. Tavoitteena on lisäksi totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen. Ikäraja 16v. Kurssi sopii kaikille kuntotasoon katsomatta.

Lahjakortin saajan pitäisi rekisteröityä CrossFit Tuusulan WODconnect asiakasjärjestelmään täältä.

Käy ostamassa lahjakortti täältä.

Tulosta oston jälkeen ystävääsi varten lahjakortti täältä.  Muista kirjoittaa nimesi korttiin.

No comments yet.

Vastaa