Kesäkuun muistilista

Kesäkauden avajaiset 16.6. klo 16-19:00!

Tehdään hauska joukkuetreeni ja grilli kuumana. Grillailtavaa voi tuoda mukanaan. Ilmottautumislinkki täällä. T-paitatilaus on jo ummessa, ne on laitettu tilaukseen ja toivottavasti tulevat ajoissa :O Mutta mukaan saa silti tulla.

 

Kisoja pukkaa ja meiltä useita osallustujia näissä mukana. Tulkaa siis kannustusjoukkoihin.

11-12.6. Summerbattle Myyrmäen urheilupuistossa. Meiltä mukana useita pareja. Lue lisää https://www.summerbattle.com. Huom poikkeusaikataulu tuolloin lauantaina.

18.6. Toiminnallisen urheilun SM-kisat Junioreille Raisiossa, mukana Mona ja Sissi

(Ja vielä varmuuden vuoksi 2.7. Yyteri Sandstorm Yyterissä, missä meillä kaksi joukkuetta, tänne kannattaa lähteä juhlimaan kesää, sekä Karjalan Kovin 15-17.7, mukana Terhi ja Joonas)

Lasten leiri 13-17.6

Lasten CrossFit-leiri 13-17.6 klo 9-15:00. Lapsilla on käytössä vähintään pikkusali tuona aikana. Huomioikaa lapset jos käytte päivällä tekemässä omatoimitreenejä. Mukaan myös mahtuu pari lasta vielä joten jos joku innostuu, laittakaa viestiä sanni@crossfittuusula.fi

 

Kaveri mukaan boxille

Kaverin saa ottaa mukaan treenaamaan omatoimisesti 7 euron kertamaksuhinnalla kesä-heinä-elokuun ajan niinä aikoina kun boxilla ei ole ohjattuja tunteja. Merkkaa ostos aulan pöydällä olevaan ostos vihkoon. Laskutus tapahtuu seuraavan kk maksun yhteydessä siltä henkilöltä joka on tuonut kaverinsa boxille 🙂

 

Muita juttuja…

kenttälaktaattitesteihin voi varata ajan hintaan 70 eur + 4 eur / testitikku. Tällä testillä voit määritellä sykealueesi tarkemmin kestävyysharjoittelua varten. Ajan voi varata varauskalenteristani samaan tapaan kuin fyssari-ajankin www.vello.fi/sannisjoblom. Kesäheinäkuussa kenttälaktaattitestit -20% :D.

Lonkkakurssille myös mahtuu mukaan. Ajankohdat olivat 14.6. klo 19:30-20:30, 5.7. klo 19:30-20:30 ja 19.7. klo 19:30-20:30. Prosessin hinta 148 Eur. Tutkitaan lonkkaa, arvioidaan sen toimintaa, tehdään harjoitteita, joita saat mukaan myös kotiin.

Myös Vinkkivitosten voimaa leuanvetoon, kippi kuntoon ja Bar Muscle up-voimaa – ohjelmat ovat kaupan heinäkuussakin ja aina siitä eteenpäin kuukaudeksi kerrallaan.

Juhannus

Juhannuspyhinä, eikä juhannusaattona ole ohjattuja treenejä.