Piia ja Jussi Railakari

"Pariskunnan yhteinen harrastus"

Piia ja Jussi Railakari

Jussi: Etsin voima- ja kuntoharjoitteluuni lajia, jossa ammattivalmentajat tsemppaavat ja ohjaavat hyviin suorituksiin. Löysin kokeilukerta mahdollisuuden Crossfit Tuusulan sivuilta joka koukutti minut lajiin.

Ryhmähenki oli heti ensimmäisestä EasyWod-tunnista alkaen erittäin hyvä. Ammattitaitoiset valmentajat kertoivat selkeästi tunnilla olevat liikkeet ja ohjasivat että ne saatiin tehtyä oikein. Heti tuli opittua uusia liikkeitä, josta on ollut hyötyä. 

Tunneille ilmoittautuminen on selkeää ja etukäteen on mahdollista nähdä tunnin sisältö. EasyWOD ja CrossFit-tunnit ovat monipuolisia ja monesti oppii uusia liikkeitä sekä hiotaan jo opittuja tekniikoita. Jokaisella treenikerralla on saanut otettua itsestään kaiken irti. 

Piia: Jussi suositteli kuinka monipuolinen ja rento laji on kyseessä. Tässä lajissa yhdistyvät hienosti voimaharjoittelu ja aerobinen ryhmäliikunta. Myös hyvä kokeilujakso edusauttoi päätöksentekoa.

EasyWOD-tunneilla otettiin heti hyvin mukaan ja tunneilla sain hyvän ohjauksen. Pääasiassa kaikki liikkeet olivat entuudestaan vieraita mutta ne käytiin selkeästi läpi. 

Jussi&Piia, CrossFit-pariskunta, yrittäjä ja kätilö.

Previous Testimonial:

«

Next Testimonial:

»