CrossFit ja yksilövalmennus – asiakastarina

Oletko kiinnostunut aloittamaan CrossFit-treenit, mutta tiedostat, että sinulla saattaa olla yksilöllisiä tarpeita, joiden vuoksi haluaisit myös yksilöllisempää ohjausta?

Syyt voivat olla monenlaisia! Totuushan on, että jokainen meistä on yksilö ja jokaisella meistä on omat fyysiset haasteensa.

Lue alta Kristan CrossFit-tarina siitä, miten Krista päätyi yksilölliseen CrossFit-valmennukseen, jonka jälkeen Krista on ollut valmis jatkamaan ryhmässä treenaamista.

Kristan tarina

Kristan CrossFit-ura alkoi keski-ikäistyessään. Krista koki, että tarvitsi lihasvoimaa ja liikkuvuutta ikääntyessän. Krista sanoo olevansa “tavallinen” liikkuja, jonka tärkeimmät tavoitteet ovat ylläpitää liikuvuutta ja säästää kroppaa ikääntymisen tuomilta krempoista. Ennen kaikkea voiman kasvattaminen ja säilyttäminen oli tärkeää Kristalle. Vuosien varrella Kristalle kehittyi nivelrikko, ja juuri siihen Krista koki CrossFit-treenin sopivan todella hyvin. Jossain kohtaa eteen tuli tekonivelleikkaus jonka jälkeen Krista koki tarvitsevansa enemmän henkilökohtaista apua ja tukea treeneihin palaamiseen. Tässä kohtaa CrossFit Tuusulan tarjoama henkilökohtainen valmennus toi ison avun ja kehitysloikan polvileikkauksen jälkeisessä kuntoutumisessa. Vuoden verran Krista treenasi Sannin henkilökohtaisessa valmennuksessa jonka jälkeen koki olevansa valmis normaaleille CrossFit-tunneille.

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi on varmasti erilainen, kuin Kristan. Yksilöllisessä CrossFit-valmennuksessa sinut huomioidaan juuri sellaisena kuin olet! Sinä kirjoitat sinun tarinasi, ja me olemme tukena.

Lue lisää yksilöllisestä tavasta aloitta CrossFit