Mietitkö CrossFit-treenaamista yksilövalmennuksessa? Lue Hannen asiakastarina.

Mietitkö CrossFit-treenaamisen aloittamista, tai onko CrossFit syystä tai toisesta sinulle juuri nyt liian haastavaa. Monipuolinen, sopivalla tavalla haastava ja kehittävä treeni kuitenkin kiinnostelee? Yksi tapa aloittaa tai jatkaa esimerkiksi vamman tai sairastumisen jälkeen voi olla oman valmentajan kanssa kahden kesken yksityistunneilla.
Lue alla Hannen tarina, miten hän sai kiinni liikunnan ilosta haasteiden jälkeen!
Sain ensikosketukseni CrossFit-treeneihin äiti+lapsi -kurssin kautta. Harmikseni polveni alkoi kipuilemaan muutaman treenikerran jälkeen.
Otin yhteyttä Sanniin, joka on CrossFit Tuusulan omistaja, valmentaja ja fysioterapeutti, ja päädyin kokeilemaan CrossFit-yksityistunteja. Samalla sain Sannilta tärkeää tekniikkaopetusta ja polven kuntoutusta, jossa myös hänen fysioterapeutin ammattitaitonsa oli tärkeä tekijä. Jo muutaman yksitystunnin jälkeen polveni oli vauhdilla kuntoutumassa, olin oppinut hahmottamaan oikeaa tekniikkaa ja mielialani kohentui treenaamisen suhteen.
Usein CrossFit mielletään olevan ”vain kovakuntoisille harrastajille”. Tuon ajatuksen karistamiseen ja liikunnan ilon löytämiseen voin suositella Sannin yksityistunteja, vaikka olisi ennakkoasenteita lajiin. Yksityistunneilla treenataan ja harjoitellaan tekniikkaa, mutta samalla käydään läpi omia tarpeita ja toiveita sekä mahdollisia rajoitteita yksilöllisellä tasolla.
Ei ollut helppo rasti lähteä CrossFit-treenien pariin huonokuntoisena, lähivuosina kaksi lasta saaneena ja ryhmäliikuntakammoisena, mutta en kadu hetkeäkään. Olen päässyt vahvistamaan itseäni sekä fyysisesti että psyykkisesti, jaksan paremmin arjessa ja odotan aina innolla seuraavaa CrossFit-tuntia.
-Hanne, kahden pienen lapsen äiti