ÄitiysWOD syksyllä 2023

Äitiys on elämänvaihe, jossa moni saattaa unohtaa tai ei yksinkertaisesti ehdi huolehtia omasta terveydestään tai varsinkaan kunnostaan. Lapsista ja kodista huolehtiminen on vaativaa tekemistä.

Terveellisten elämäntapojen pitäisi kaiketi kuulua jokaiselle, miksei äideillekkin? Entä sitten miksi ihmeessä vielä kaiken lisäksi CrossFit?

Lajina ja harrastuksena CrossFit on siitä hyvä, että se on helposti muokattavissa ja sovellettavissa, säilyttäen silti lajin mielekkyyden ja kokonaisvaltaisuuden juuri sellaisena kuin sen on tarkotuskin olla.

Meillä CrossFit Tuusulassa ajatuksena on ohjata sellaisia CrossFit-treenejä, jotka tukevat kunkin treenaajaan omia henkilökohtaisia tavoiteitta, elämänvaihetta ja voimavaroja. Äideille se tarkoittaa monesti esimerkiksi palautumista ja toipumista synnytyksestä, tai valmistautumista siihen. Se myös tarkoittaa jaksamista arjessa ja mahdollisuutta harrastaa liikuntaa lapsen ollessa mukana.

Äideille tarkoitetuille CrossFit-tunneille saa ottaa nimittäin perheen pienimmät mukaan. Näin pääset treenaamaan, vaikka lastenvahtia ei olisikaan. Lapset viihtyvät usein salilla varsin hyvin ja yhdessä pidämme heistä huolta 🙂

 

Mukaan äitiysWODiin

Seuraavat ryhmät starttaavat lokakuussa!

Tiistain ryhmä  starttaa 3.10
Torstain ryhmä starttaa 5.8

8 x kortti yhteen ryhmään maksaa 98 euroa.

16 x kortti molempiin ryhmään 178 Euroa

Missatut treenikerrat voi korvata millä tahansa EasyWOD tai CrossFit-tunnilla. EasyWOD sopii aloittelijoille, ja CrossFit kokeneemmille treenaajille.

Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä (yhteystiedot alla) tai voit varata paikan täällä!

Huom! Kun teet ostoa ensimmäistä kertaa nettisivujen kautta, valitse maksutavaksi luotto- tai pankkikortti (card). Pankkitilivaihtoehto (bank) ei toimi verkko-ostojen yhteydessä. 

 

Yhteystiedot:

Sanni / 0503719930

sanni@crossfittuusula.fi