Terveellinen kesä – miltä se kuulostaisi?

Ihanaa aurinkoista alkukesää!

Oletko tullut miettineeksi miten kesä sujuisi terveellisissä merkeissä? Haluatko ehkä pudottaa painoa?

Tarjolla on paljon ihania vihanneksia ja hedelmiä ja grillailu kuulostaa kivalle. Mökkeillessä uudet perunat maistuvat mielettömän hyvälle. Mitä jos tänä kesänä kokeilisitkin nauttia kesästä terveellisissä merkeissä? Liity mukaan Terveellinen kesä – kickstart uusille elämäntavoille ryhmävalmennukseen. Tässä ryhmässä ei lasketa kaloreita eikä takerruta pikkuseikkoihin, vaan nautitaan kesästä- mutta terveellisesti! Juhannus ja muut kesäjuhlat eivät ole este, sillä ne ovat olennainen osa kesää.

Terveellinen kesä – ryhmävalmennus tapahtuu etänä. Voit siis osallistua ryhmään mistä käsin vain, kunhan sinulla on internet-yhteys. Valmennus kestää kuusi viikkoa ja sen tosiasiallinen tavoite on ymmärtää omaa syömistä ja juomista – ja arkiliikunnan määrää. Jokaisella viikolla on oma tehtävänsä, joiden tarkoitus on auttaa pääsemään tavoitteeseen.

  • Viikko 1. Ruoka- ja juomapäiväkirjan pito, palautus ja analyysi. Ruokapäiväkirjan pitäminen avaa silmiä! Seuraamme onnistumistasi henkilökohtaisen onnistumisen seuranta-kaavakkeen avulla.
  • Viikko 2. alkaa jo viikkoa 2 edeltävänä lauantaina. Suunnittelemme viikon ruoat, aamu- ja välipaloineen. Food preppauksen eli ainakin alkuviikon ruoat voi valmistaa jo edellisenä viikonloppuna. Otamme mukaan pientä arkiliikuntaa ja seuraamme pidätkö siitä kiinni.
  • Viikko 3. Tällä viikolla keskitymme etenkin veden juomiseen,aterioiden suunnittelun ja foodpreppauksen ja arkiliikunnan lisäksi.
  • Viikko 4. Suunnittelemme taas viikon ruoat valmiiksi, ja juomme runsaasti raikasta vettä. Tällä viikolla pääpainopiste on vihannesten tai hedelmien syöminen jokaisella aterialla.
  • Viikko 5. Suunnittelemme ja valmistamme ruoat, syömme vihanneksia ja hedelmiä ja juomme paljon vettä. Tällä viikolla tavoitteena on lisäksi keskittyä rasvattomien proteiininlähteiden ja prosessoimattomien raaka-aineiden käyttöön.
  • Viikko 6. Käyt treeneissä ja olet liikunnallinen, mutta oletko saanut pidettyä kiinni arkiliikunsta? Mietimme yhdessä miten sitä voisi lisätä perus arkeen tai vaikkapa mökkeilyyn. Yhteenveto menneistä viikoista ja tulevaisuuden suunnitelmien läpikäyntiä.

Liity mukaan, ensimmäinen ryhmä starttaa 14.6.2023! 6 ensimmäistä ilmottautujaa saa 50 % alennusta syyskuun jäsenmaksusta!

Ryhmään osallistuminen maksaa 118 euroa ja se käynnistyy jos mukaan saadaan vähintään viisi osallistujaa! Ilmottautuminen 1.6 mennessä osoitteeseen sanni@crossfittuusula.fi! Koutsaus tapahtuu ryhmän omassa salatussa Facebook – ja whatsap-ryhmässä.

Koutsina toimii Sanni. Voit siis myös soittaa ja kysyä lisää 0503719930

Previous Post:

«