Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Toteutimme lyhytmuotoisen asiakastyytyväisyyskyselyn ajalla 1-8.10. Kysely tehtiin Survio-kyselytutkimussivustolla.

Saimme kyselyyn yhteensä 84 vastausta.  Kysymykset ja tulokset, sekä oma kommenttimme niihin on esitetty alla:

Kysymys 1

Avoimet vastaukset kysymykseen 1

 • Vaihtelee, Samaa asiaa saatetaan neuvoa tekemään eri tavoin
 • Mari on ❤
 • Minulle on tärkeää että valmentaja on aktiivinen. Valitettavasti jää tunteja väliin jos en koe oppivani.
 • Huomaa kyllä ketkä on käyneet koulutuksissa esim cf level 1 tai 2
 • Toivoisin että valmentamisessa keskityttäisi enemmän positiiviseen kannustamiseen kuin ”piiskaamiseen”.
 • Laatu on heikentynyt. Tunteja joita ennen veti L1 tai L2 vetää valmentaja joilla ei ole koulutusta
 • Mari on ihana ❤
 • Ei ole vertailukohtaa mutta joskus voisi muistuttaa mikä on tärkeää kussakin tehtävässä

Boxin vastaus kysymykseen 1

Suurin osa kysymyksiin vastanneista pitää valmennustamme varsin tai erittäin ammattimaisena.  Noin 10 vastaajaa pitää valmennusta melko ammattimaisena. Avoimesti kysymyksiin antoi vastauksen 9 vastaajaa. Vastaukset on esitetty yläpuolla.

Valmentaminen ja tuntien vetäminen on ensisijainen palvelumme, jota asiakkaillemme tarjoamme. Valitsemme valmentajat useimmiten omasta porukastamme. On vaikeaa ottaa töihin ulkopuolelta henkilöä, vaikka hän olisi kuinka kouluttautunut ja kokenut, ellemme ole varmoja siitä, edustaako hän niitä arvoja, joita haluamme salillamme viedä eteenpäin, emmekä ole varmoja, sitoutuuko hän todella siihen, että asiakkaamme kehittyvät. Kun ihmisen tuntee, voi uskoa tietävänsä, että hän on sellainen tyyppi, jonka haluamme meille koutsiksi. Kyse ei ensisijaisesti alussa ole edes koulutuksesta tai osaamisesta, vaan siitä, että tyyppi on oikea ja viemme häntä yhdessä eteenpäin. Tavoitteena on, että jokainen koutsimme on käynyt L1 koulutuksen 1-2 vuoden sisään koutsauksen aloittamisesta. Tahti voisi olla nopeampikin, mutta koulutuksia järjestetään harmillisen vähän.  Ja Mari on ihana, olemme kaikki siitä täysin samaa mieltä.

 

Kysymys 2

Tähän kysymykseen ei tullut avoimia vastauksia.  Suurin osa kokee saaneensa apua varsin tai erittäin hyvin. Pieni osa koki saaneensa apua melko hyvin ja 2 henkilöä ei kokenut saaneensa apua hyvin. Olemme pahoillamme tästä ja pyrimme parantamaan tapamme. Nämä kaksi henkilöä voivat ottaa yhteyttä sanni@crossfittuusula.fi ja kertomaan mistä tarkalleen on kyse. Muuten varmaankin koitamme vähintään jatkaa samaan malliin ja entistäkin paremmin.

Kysymys 3

Avoimet vastaukset

 • Käsipainoja
 • Uudet kelkat tai nykyisiin korkeampi kädensija / tanko
 • käsipainoja 20 25
 • käsipainoja 20 ja 25 lbs pulaa
 • ei osaa sanoa ei ole käynyt muualla
 • fillareita ja käsipainoja
 • leuanvetotangot. Toivottavasti kaikkiin saisi gripilliset tangot
 • pakarakone
 • käsipainoja lisää välillä loppunut kesken
 • riittävä määrä välineitä ottaen huomioon tunnin ohjelma
 • käsipainoja lisää ,kyykkyräkki
 • ulkoliikuntavälineitä
 • laatikot tahtoo loppua monesti kesken

Boxin vastaus kysymykseen 3

Uudet hankinnat ovat jatkuvasti mielessä. On hyvä saada perspektiiviä siihen mitä te asiakkaat koette tärkeinä.  Vastaukset jakautuivat melko tasaisesti, joten välineiden yleinen lisääminen ja uusiminen tasaiseen tahtiin lienee myös oikea vastaus. Kaikkea ei valitettavasti kerralla pysty hankkimaan. Viimevuoden aikana uusittuja väineitä ovat painonnostotangot sekä abmatit. Joitakin pieniä ostoksia on tehty, kuten ketteryysvälineitä lähinnä lasten käyttöön.

Yksittäisissä vastauksissa nousi esiin käsipainot, joten jokusen käsipainon hankkiminen lienee etenevän lähiaikoina. Hiekkasäkit ja rogue echobike nousi myös hieman korkeammalle toivelistalla.  Luultavasti hiekkasäkit ja käsipainot mahtuvat vielä tämän vuoden budjettilistalle. Rogue echobike hankittaneen myös lähiaikoina, mutta saattaa siirtyä vuoden 2024 puolelle.

Leuanvetotankonjen ja boxien kunnostusmahdollisuuksia selvitetään ja ostetaan tilalle uusia viimeistään ensivuoden aikana.

Kaikkiin yksittäisiin toiveisiin emme voi vastata ainakaan välittömästi. Ulkoliikuntavälineitä emme varsinaisesti tarjoa ainakaan tässä kohtaa asiakkaillemme, koska teemme varsin vähän ulkoliikuntaa. Hyppynaruja on boxilla myynnissa, niiden mukavuus ominaisuuksista emme kuitenkaan mene takuuseen 😉

 

Kysymys 4

Avoimet vastaukset kysymykseen 4

 • mukava tunnelma plussaa
 • joillakin ei ollut kokemusta muista saleista

Boxin vastaus kysymykseen 4

Noin 25 vastanneista piti boximme palvelua melko samanlaisena kuin muidenkin. Hieman parempana boximme palvelua piti 23 ja paljon parempana 18. Kukaan ei pitänyt palveluamme huonompana kuin muilla, tosin kukaan sellainen ei varmaankaan sitten olisi jäsenemme 😉 .

Vastaus on meille melko tyydyttävä, mutta toki haluamme olla parempia. Oma tapamme erottua on selvä. Haluamme, että boximme on tarkoitettu tavallisille ihmisille. Haluamme, että tämä on paikka jossa kaikki kokevat olonsa turvalliseksi ja toivotuksi. Haluamme siis olla tässä parempia. Haluamme tarjota kaikille sitä samaa erityistä palvelua, riippumatta heidän erityisyydestään. Eikä tämä tule olemaan helppoa, sillä tällä alueella on muitakin, mielettömän hyviä ja laadukkaita palvelun tarjoajia.

 

Kysymys 5

Hintojamme pidetään kaiken kaikkiaan melko kohtuullisina tai yhtä kohtuullisina kuin kilpailijoillamme. 5 piti paljon kohtuullisempanakin, mutta saman verran vastaajista ei pitänyt hintojamme kohtuullisina. Yleiskuva vastauksien perusteella on kuitenkin se, että hinnat ovat melko lailla kohtuulliset, eikä niihin tässä kohtaa ole tulossa muutoksia.

Kysymys 6

Palataan valmentajiin, jotta voimme olla varmoja- riippumatta heidän ammattimaisuudestaan, oletteko heihin tyytyväisiä. 50 vastaajaa oli erittäin tyytyväinen ja 25 vastaajaa oli melko tyytyväinen. 3 vastaajaa ei ollut tyytyväinen eikä tyytymätön. Risuja ja ruusuja saimme seuraavasti:

 • Mobbailut jää tekemättä usein. Mölyävät tunnille tulijat tai lähtijät kuriin. Treenirauha on tärkeää turvallisuudenkin takia
 • Olen treenannut vasta 1 kk mutta olen ollut hyvin tyytyväinen
 • Puuduttavaa varmaan toistaa samoja asioita mutta olisi hyvä muistuttaa mikä on tärkeää kussakin tehtävässä

Koitamme siis jatkossa jatkaa vähintään samaan malliin, tai tarkentaa ohjausta. Etsitään myös aikaa mobbailulle.

Kysymys 7

Meistä tykätään! <3  62 vastanneista pitää meistä todella paljon ja 18 jonkun verran. 4 ei vielä ole osannut ehkä muodostaa meistä mielipidettä. Aika näyttää.

Kysymys 8

61 suosittelisi meitä ehdottomasti. 20 suosittelisi luultavasti. 3 vastaajaa säilyttää salaperäisyyden, ja ehkä suosittelisi, mutta ehkä ei. Jos haluatte antaa vielä erityistä kommenttia, laittakaa niitä sanni@crossifittuusula.fi

Kiitos vastauksista! Olemme todella iloisia näistä 🙂

Näiden perusteella voi positiivisin mielin jatkaa eteenpäin, ja pyrkiä parempaan!

-Nöyrin kiitos, Sanni ja dreamteam.