Elokuun uutiset ja paluu rutiineihin

Iso osa meistä on treenannut säännöllisen tunnollisesti koko kesän mikkä on hieno juttu. Kaikki eivät aina kuulu näihin. Välillä tulee lomailtua ja se on tietenkin ihan ok :D. Lomalta paluu vaatii oman ponnistuksensa ja ainakin allekirjoittaneen tapa on aloittaa lomien jälkeinen treenaaminen vähän rennommin ja koittaa saada säännöllisyys käyntiin ennen kuin sitten ehkä kiristää tahtia ja lisää tavoitteellisuutta. Motivaatio kasvaa sitten siinä pikkuhiljaa rinnalla. En jää odottamaan että motivaatio palaisi itsestään ilman salilla käymistä. Yleensä sillä tapaa se vain huononee. Ensimmäinen tehtävä on saada itsensä ylipäätään salille jollain tapaa, siitä se sitten lähtee. Siinä sivussa voi sitten alkaa vähän siivoa ruokavaliotakin ;).

Syksyn koutsi- ja tuntikalenteriin on tulossa syksyn aikana vielä muutoksia. Tällä hetkellä tiedossa on kuitenkin tämä:

A) CrossFit ja EasyWOD-tunnit j0tka kalenterissa jo ovat, jatkuvat sellaisenaan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Perjantai aamuun tulee lisätään EasyWOD klo 9-10. Tiistain klo 10 CrossFit-tunti siirtyy alkamaan klo 9 ja vetäjäksi tulee Sanni. Maanantain, tiistain ja keskiviikon EasyWODit saattavat vaihdella 18:30 tai 19:30 aikojen välillä.

B) Kehonhuoltotunnit: Joka toinen tiistai klo 17:30-18:30 30.9.alkaen (ohjaaja Sanni) ja joka torstai klo 17  8.9. alkaen (ohjaaja Jenni). Sannin tunnilla keskitytään tukilihasharjoitteluun ja Jennin tunnilla enemmän kroppaa avaavaan ja liikkuvutta parantavaan harjoitteluun.

C) Painonnostotunti on nyt vain torstaisin klo 18-19. Tunti on avoin kaikille.

D) ÄitiysWOD alkaa 26.8. ja jatkuu joka tiistai ja perjantai klo 10-11.

E) CrossFit Kids – ja Teens treenit on jo polkaistu käyntiin elokuun alusta. Hulina on siis palannut salille. Nuorten ja lasten treenejä on kalenterissa joka arki-ilta. Pääasiassa ryhmät ovat jo täynnä.

F) Endurance jatkuu edelleen sunnuntaisin klo 11-12:30

G) Kisaryhmälle (S-TRNG) tulee oma treenivuoro 17-18:30 keskiviikkoisin. Tähän tulee käyttöön painonnostosali. Jos tuon vuoron aikana salissa on tilaa, siellä saa treenata muutkin. Ohjaajana tunnilla on Terhi. Jos kisaohjelmointi kiinnostaa, voit laittaa yv. sanni@crossfittuusula.fi. Mukaan mahtuu kyllä 🙂

T.Sanni