Loppuvuoden ja vuoden 2024 alun Äitiys-CrossFit

Äitiys on elämänvaihe, jossa moni saattaa unohtaa tai ei yksinkertaisesti ehdi huolehtia omasta terveydestään tai varsinkaan kunnostaan. Lapsista ja kodista huolehtiminen on vaativaa tekemistä.

Terveellisten elämäntapojen pitäisi kaiketi kuulua jokaiselle, miksei äideillekkin? Entä sitten miksi ihmeessä vielä kaiken lisäksi CrossFit?

Lajina ja harrastuksena CrossFit on siitä hyvä, että se on helposti muokattavissa ja sovellettavissa, säilyttäen silti lajin mielekkyyden ja kokonaisvaltaisuuden juuri sellaisena kuin sen on tarkotuskin olla.

Meillä CrossFit Tuusulassa ajatuksena on ohjata sellaisia CrossFit-treenejä, jotka tukevat kunkin treenaajaan omia henkilökohtaisia tavoiteitta, elämänvaihetta ja voimavaroja. Äideille se tarkoittaa monesti esimerkiksi palautumista ja toipumista synnytyksestä, tai valmistautumista siihen. Se myös tarkoittaa jaksamista arjessa ja mahdollisuutta harrastaa liikuntaa lapsen ollessa mukana.

Äideille tarkoitetuille CrossFit-tunneille saa ottaa nimittäin perheen pienimmät mukaan. Näin pääset treenaamaan, vaikka lastenvahtia ei olisikaan. Lapset viihtyvät usein salilla varsin hyvin ja yhdessä pidämme heistä huolta 🙂

 

Mukaan äitiysWODiin vielä tämän vuoden aikana

Marras – ja joulukuussa on mahdollisuus osallistua äitiys-CrossFittiin torstaisin klo 10-11 kertamaksulla 12 eur / kerta. Ilmottaudu mukaan sanni@crossfittuusula.fi. Maksu Mobilepayllä paikan päällä numeroon 81891. Vuorot

30.11, 7.12 ja 14.12.

Tammikuun ryhmä

Tiistain ryhmä  starttaa 9.1
Torstain ryhmä starttaa 11.1

8 x kortti yhteen ryhmään maksaa 98 euroa.

16 x kortti molempiin ryhmiin 178 Euroa

Mitä äitiysWOD-soppari siis sisältää?

✅8 tai 16 treenikerran kortti
✅Treenit tiistaisin tai torstaisin, ilmottaudu mukaan toiseen ryhmään (8 treenikertaa) tai molempiin (16 treenikertaa)
✅Mahdollisuus korvata väliin jääneet treenit TekniikkaWOD-tunneilla tai kokeneemmat voivat käydä myös CrossFit-tunneilla!
✅Kortin voimassa oloaika 3 kk (mahdollisuus käyttää korvaavat kerrat)
✅Sopimus sisältää omatoimitreenivuoro sunnuntai-aamuisin klo 10-12. Vuorolle voi ottaa lapsen mukaan joka on vapaassa käytössä 3kk
✅Sopimukseen kuuluu @home-kotitreeniohjelma 3 kk ajaksi, jota voi tehdä itsenäisesti kotona. Ohjelma sisältää hiljattain synnytyksen läpikäyneille sopivat treenit! Ohjelman saat näkyviin Wodify-äpissä.
✅Tavoitteena kuntoutua synnytyksestä ja tutustua CrossFit-treenimetodiin sekä kasvattaa kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta
✅Sopii vasta-alkajille ja kokeneemmille treenaajille

Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä (yhteystiedot alla) tai voit varata paikan täällä!

Huom! Kun teet ostoa ensimmäistä kertaa nettisivujen kautta, valitse maksutavaksi luotto- tai pankkikortti (card).

Yhteystiedot:

Sanni / 0503719930

sanni@crossfittuusula.fi