Syyskauden 2023 tuntitarjonta

Syyskauden treenikalenteriin ovat tällä hetkellä varmistuneet seuraavat tunnit normaalien päivittäisten CrossFit-tuntien lisäksi!


EasyWOD = TekniikkaWOD

1.8. Alkaen EasyWOD-tunti muuttaa nimeään TekniikkaWODiksi. Nimimuutoksen tarkoitus ei välttämättä ole madaltaa kynnystä osallistua tunnille, vaan kannustaa  väkeä mukaan tunnille nimenomaan hiomaan liikkeiden tekniikoita paremmaksi. Tottahan toki TekniikkaWOD on myös matalan kynnyksen tunti. Kaikki selviävät hyvin mukana ja saavat onnistumisen kokemuksia.

Painonnostotunti 

1.8. Alkaen painonnostotunti löytyy kalenterista maanantaisin klo 17:30. Torstain tunti alkaa pyörimään syyskuun alusta klo 18:00. Painonnostotunnilla noudatetaan “Burgener Strength” – nimistä painonnosto-ohjelmaa. Tunti sopii kaiken tasoisille. Samalla pääsee hiomaan tempauksen (snatch) ja työnnön (clean & jerk) tekniikoita ja kehittämään nostoja. Koutsina toimii molemmilla tunneilla vallan mainio koutsi Ulla Merjamo. Älä skippaa tätä!

Bodybuilding 

Bodybuilding on lihaskasvuun ja perusvoiman kehittämiseen tarkoitettu tunti. Tunnilla noudatetaan Mayhem Bodybuilding – ohjelmaa. Tunneilla keskitytään joko jalkojen lihasten kehittämiseen, selkään tai yläkropan vetäviin tai työntäviin voimiin. Tunti sopii hyvin niin vasta-alkajille kuin myös pidempään käyneille. Sunnuntain tunti klo 15:00 (Koutsi Jorma Vilkman) starttaa elokuun alusta. Torstain tunti klo 18:00 Ulla Merjamon vetämänä starttaa syyskuun alusta

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily starttaa taas elokuun alusta vanhoilla paikoillaan torstaina klo 17:00 ja lauantaina klo 9:00. Tämä hikinen kuntonyrkkeily sopii kaikille, uudet tulokkaat ovat enemmän kuin tervetulleita. Hyvä huumori on taattu 😀 Koutsina Jorma “Jorkki” Vilkman.

Kehonhuoltotunnit 

Kehonhuoltotunnit sijoittuvat keskiviikolle. Kehonhuoltotunneilla keskitytään nimensä mukaisesti tukilihasten harjoittamiseen, liikkuvuuden parantamiseen, palautumiseen sekä myös palautumiseen. Tunti on matalatehoinen ja talvipakkasilla päällä kannattaa pitää muutakin kuin T-paita ja shortsit. Tunti sopii kaiken tasoisille. Elokuun alusta tunnin ajankohta vaihtelee vuoroviikoin keskiviikkona 16:30 ja 17:30.

Ryhmät

Syksyn aikana starttaavat myös erillistä ilmottautumista edellyttävät ryhmät: Kids, Teens, Legendat (+60v), sekä äitiysryhmät.

Muitakin erilaisia tunteja saattaa ilmaantua kalenteriin yksittäin tai pätkittäin. Näistä ilmoitellaan sitten ajallaan 🙂