CrossFit Kids- ja Teens syyskauden 2024 ilmottautuminen on auki!

CrossFit Tuusulan nuorten ryhmiin ilmottautumiset ovat nyt auki!

Mitä on CrossFit Kids

CrossFit Kids- ja Teens alkeet ryhmässä treenataan perusliikkumista, sekä CrossFit-harjoittelun perustaitoja! Näihin sisältyy erilaiset voimisteluliikkeet, kuten punnerrukset, leuanvedot ja köysikiipeily. Isossa roolissa on myös voimanosto- ja painonnostotekniikat. Treeneissä kehittyy niin kestävyys, voima, ketteryys, tasapaino, liikkuvuus kuin moni muukin asia. Kuten aikuistenkin treenit, myös lasten treenit ovat hauskoja, mukaansa vetäviä ja vaihtelevia! CrossFit on monipuolista ja hauskaa, ja siinä pureudetaan liikkumisen perusasioihin.

Aikataulut

CrossFit Teens 13-16 v aloittaa treenit 13.8.2024 ja kausi päättyy 19.12.2024. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30.

CrossFit Kids 7-12 v aloittaa treenit 14.8.2024 ja kausi päättyy 18.12.2024. Treenit ovat keskiviikkoisin 18:30-19:30

Laskutus

Treenejä ei pidetä koulujen loma-aikoina. Treenit laskutetaan 1 kk kerrallaan. Treenimaksu on jaettu tasan jokaiselle kuukaudelle riippumatta siitä montako treeniä kuukauteen mahtuu.  CrossFit Kids ja Teens – sopimus on voimassa aina kokonaisen kauden kerrallaan. Sopimusta ei voi purkaa kesken kauden. Laskutus tapahtuu aina kuun 1. päivä suoraveloituksella vanhemman pankki- tai luottokortilta.

2 X VIIKOSSA TREENIT 82 EUR / KK + 2,79 EUR LASKUTUSKULU / KK
1 X VIIKOSSA TREENIT 58 EUR/KK + 2,05 EUR  LASKUTUSKULU / KK

Sopimuksen voimassa olo ja sen purkaminen

Sopimus jatkuu automaattisesti syyskaudelle jos sitä ei pura hyvissä ajoin (vähintään 1 viikko) ennen kauden päättymistä.

Ilmottautuminen 31.7. mennessä!

Ilmottaudu sähköpostilla

sanni@crossfittuusula.fi

Laita sähköpostiin tiedoksi lapsen sekä huoltajan yhteystiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Ryhmä johon haluaa (teens vai kids)