CrossFit voi olla koko perheen harrastus

Jassu ja Heidi ovat tytär ja äiti, joiden yhteinen harrastus on CrossFit.

CrossFit on laji, jossa yhdistellään samaan pakettiin niin voimailua, kehonpainotreeniä, ja kestävyyttäkin. Tavoite on melko yksinkertainen, joskaan ei välttämättä helppo saavuttaa: Olla mahdollisimman hyvässä kunnossa elämää varten. 

Monet perheet kamppailevat samojen asioiden kanssa. Terveenä pysyminen ja terveelliset elämäntavat eivät aina toteudu helposti. Usein heikot ruokailutottumukset ja epäsäännöllinen unirytmi johtavat myös siihen, että perhe viettää vähemmän aktiivista ja toiminnallista aikaa yhdessä.  Terveelliset elämäntavat ja yhdessä olo ovat kuitenkin sitä, mitä perheet ansaitsisivat. 

CrossFit Tuusulan boxilla tarjoamme treeniohjelmia niin aikuisille kuin lapsillekkin. CrossFit on turvallinen vaihtoehto eri ikäisille lapsille ja nuorille, sekä tietenkin aikuisille, taustasta ja lähtökohdista riippumatta, kasvattaa kuntoa ja voimaa. CrossFitin avulla voi luoda terveydellesi perustan, jonka tukemana voit rakentaa yhteen muut elämän peruspalikat.

CrossFitissä opetellaan kyykkäämään, hyppimään, askelkyykkäämään, punnertamaan, kiipeämään ja vetämään, ja vaikka mitä muuta.  Hyvin suunnitellun treenaamisen tukemana pysytään terveämpinä ja vahvoina, niin mieleltämme kuin keholtammekin. Jaksetaan paremmin arjessa ja pystytään tekemään kivoja asioita perheen kanssa; hiihtämään, laskettelemaan, surffaamaan, patikoimaan, pyöräilemään, leireilemään kuten mestarit. Lapset, nuoret, ja vanhemmat voivat liikkua ja harrastaa yhdessä, ja kasvattaa itselleen vahvat, terveellistä elämää tukevat elämän tavat

Laura ja hänen poikansa treenasivat viime talven CrossFittiä yhdessä.