Syyskuun uutisten yhteenveto

1. Syyskauden treenikalenteri on nyt pääpiirteittäin selkeä. Toistaiseksi voimassa oleva, 12 kk soppari, 2 x viikossa soppari ja 10 x kortti oikeuttavat seuraaviin tunteihin:

CrossFit, EasyWOD, Painonnosto, Kyykyt ja Mavet, Kehonhuolto, Endurance, Kuntonyrkkeily, Ukkelipuntti, ja jooga. Jos nämä eivät näy sopparillasi, laita viestiä sanni@crossfittuusula.fi niin korjataan tilanne.

2. Boxilla on yksi uusi koutsi, joka samalla on myös yksi vanhimmista koutseistamme. Riveihin on palannut Teemu Hämäläinen, joten kokemuksessa ei ainakaan mennä taakse päin. Antti on syyskaudella lomailemassa ja varmaankin palaa taas kevät kaudella. Boxilla Antti toki häärää muuten vanhaan malliin.

3. Syksyllä kannustamme käymään tunneilla reilusti! Syys- ja lokakuussa 20 eniten ohjatuilla tunneilla käyneen kesken arvotaan Pipsa Fitin ravintovalmennuspakettia, lomaviikonloppupakettia ja palkintoja  CrossFit Tuusulan vaatekauppaan, jonka muuten löydät osoitteessa https://gymboxshop.com/crossfittuusula/

4. Parempi puolisko boxille kamppis jatkuu marraskuun loppuun. Oman kumppanin tai perheen jäsenen voi ottaa kuukaudeksi mukaan treeneihin hintaan 38 Euroa. Homma jatkuu ensimmäisen kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevalla sopparilla, ellei sopparia muuta tai irtisano.

5. Joihinkin jäsenyyshintoihin tulee muutoksia marraskuun alusta. 2 x viikossa jäsenyyden hinta nousee 68 eur/kk-> 73 Eur. 10 x kortin hinta on nyt 148 Eur.

6. Boxilla toimii hierojana nyt aamupäivän tunneilta tuttu koutsi Terhi Vuorio. Terhille voi varata ajan osoitteessa www.vello.fi/crossfittuusula . Samassa osoitteessa on varattavissa myös Sannin ajat.

Huom! Syksyllä tulossa salikisat. Näistä tulossa tietoa lisää! Kannattaa kumminkin treenata jotta ollaan sitten mintissä kisaa varten. Ihan kaikki mukaan.

Tässä varmaan isoin osa syyskuun asioista. Kiitos taas jäsenyydestäsi, pysytään kuulolla ja nähdään salilla.

Meidän treenaajia  🙂