SALIKISAT BOXILLA 12.11. SEKÄ PIKKUJOULU

Hellurei, CrossFit Tuusulassa tapahtuu!

Salilla järjestetään 12.11 parikilpailut. Tiedossa matalankynnyksen kilpailu, johon ihan jokainen salin jäsen voi osallistua!

Kisassa pääset haastamaan itseäsi ja saamaan kokemusta kisaamisesta rennolla meiningillä. CrossFit -liikkeiden ei tarvitse vielä olla hallussa, sillä pystyt valitsemaan skaalatun sarjan oman taitotasosi mukaan.

Jos CrossFit on kuitenkin jo tutunpaa, RX sarjassa tarjotaan sopivasti haastetta. Sarjoina siis skaalattu ja RX.

Skaalatussa sarjassa liikkeet ovat helpotettuja ja mietitty jokaiselle sopivaksi. Haastavimmat liikkeet jäävät kokonaan pois esimerkiksi leukoja tai varpaat tankoon -liikettä ei tulla näkemään tässä sarjassa. Painot ovat maltilliset eikä haastavia painnostoliikkeitä ole tarve hallita. Jokainen siis rohkealla asenteella mukaan!!!!!!

RX- sarja toteutuu melko perinteisin standardein, jättäen kuitenkin pois esimerkiksi muscleupit ja käsilläkävelyn. Tämä sarja on erinomainen mahdollisuus kokeilla kisailua matalla kynnyksellä ensimmäistä kertaa.

Kilpailu järjestetään mies-mies ja nais-nais pareilla iästä riippumatta. Salin aulan seinältä tulee löytymään lista, johon voit käydä kirjoittamassa sinun ja parisi nimen sekä sarjan, johon osallistutte. Voit myös käydä kirjoittamassa oman nimesi listalle, vaikka et ole löytänyt vielä paria. Sen avulla saadaan parit koottua. Eli jokaiselle löytyy kisakaveri taatusti! Voit myös ilmoittaa osallistumisesta Facebook viestillä Milmalle tai Annille!

Ilmoittautuminen pitää olla tehtynä viimeistään 6.11!

Varaathan aamu- ja iltapäivän kisailuun! Päivä ei kuitenkaan lopu siihen vaan jatkuu omien mahdollisuuksien mukaan illalla pikkujoulun merkeissä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä! Löydä pari, valitse teille sopiva sarja ja ilmoittaudu mukaan! 💪🏼 Toivottavasti näemme kaikki salin jäsenet marraskuussa kisailemassa!