Everyday Hero – treenit etulinjassa työskenteleville

CrossFit Tuusulan ”Everyday Hero” – treenit kaikille etulinjassa työskenteleville
Everyday Hero on USA:laisen CrossFit Mayhemin kehittämä ja tuottama treeniohjelma, joka on suunniteltu yksilöille, jotka työskentelevät etulinjassa ja haluavat kehittää kuntoaan ja kykyään suorituakseen paremmin tehtävistään.

CrossFit Tuusulan Everyday Hero-jäsenyys on tarkoitettu esimerkiksi pelastustehtävissä työskenteleville, poliiseille, ja rajavartiolaitoksen henkilökunnalle. Everyday Hero- jäsenyydellä saat käyttöösi sekä kyseisen treeniohjelman että 24/7 käyttöoikeuden* CrossFit Tuusulan tiloihin. Everyday Hero-jäsenyys ei oikeuta ohjatuille tunneille osallistumiseen.

Hinta: 56 Eur /kk, sopimus on voimassa 1 kk kerrallaan. Sen voi muuttaa tai irtisanoa viimeistään 1 viikko ennen seuraavan jäsenyyskuukauden alkua. Liittymisetuna 31.3. saakka saat ensimmäisen kuukauden treenien hinnasta -50%.

Halutessasi liittyä mukaan, laita viestiä sanni@crossfittuusula.fi. Laita viestin otsikoksi ”Everyday hero” ja tekstikenttään
 1. Nimi
 2. Email (jos ei se mistä viesti tulee)
 3. Puhelinnumero (tarvitaan 24/7 kulkuoikeutta varten)
 4. Osoite
 5. Syntymäaika
 6. Ajankohta jolloin haluat sopparin tulevan voimaan.
 7. Ammattisi

Treenien sisältö
 • Lämmittelyohjeet
 • Voimatreeni (esim tempo back squat)
 • Lihaskestävyysharjoittelua
 • kolme eri tasoista treeniä ”Chief”, ”Officer” ja ”Recruit”, joista chief on haastavin ja recruit helpoin ja aloittelijoille sopiva.
 • Ohjelmasta löytyy myös peruskestävyyden parantamiseen tarkoitettu treeni viikottain.

Huomioi että treeniohjelmaa varten sinun tulee ladata puhelimeen Wodify-niminen äppi, joka toimii englannin kielellä. Myös treeniohjelma on englanniksi.

Sinulla on hyvä olla hallussa eri treeniliikkeet ainakin jollakin tasolla: Esim. maastaveto, jalkakyykyt, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, leuanveto. Ohjelmasta löytyy myös rinnallevedon eri variaatioita.

Halutessaan Everyday Hero-jäsenet voivat ostaa tekniikkaopetusta tarvittaviin tekniikoihin 1-4 hengen ryhmissä, 50 eur / h.

*24/7 kulkuoikeus oikeuttaa pääsyn CrossFit Tuusulan boxille ympäri vuorokauden. Huomioi että voit käyttää tiloja silloin, jos niillä ei ole ohjattuja tunteja. Ohjattuja tunteja on enimmäkseen iltapäivällä klo 16:30-19:30. Meillä on treenaamiseen tarkoitettuja tiloja kolme (Isosali, painonnostosali, pikkusali), joten yleensä boxilta löytyy hyvin tilaa myös tuntien aikana. Ahtainta on klo 17:30-19:30 välisenä aikana. Ohjattujen tuntien viikkokalenterin näkee täällä. Isossa salissa pidettävät tunnit on merkattu sinisellä, painonnostosali punaisella ja pikkusali keltaisella.